- Niezmiernie cieszymy się z tego wyróżnienia, ponieważ bardzo ciężko na nie pracowaliśmy. Zawsze staramy się, aby nasza kuchnia spełniała najwyższe wymagania. Wierzymy, że jest to miejsce, do którego zawsze można przyjść, spędzić miło czas oraz cieszyć się wyjątkowym smakiem potraw - mówi Joanna Preisner, właścicielka Hotelu Bacówka Radawa & SPA****, w której mieści się restauracja.

Cechami charakterystycznymi restauracji Ferula jest wykorzystywanie produktów ekologicznych od regionalnych dostawców oraz otwartość na całe rodziny z dziećmi.
Prorodzinność Feruli przejawia się nie tylko w łatwym dostępie do fotelików do karmienia oraz obecnością małego placu zabaw, który umila najmłodszym czas oczekiwania na posiłek, ale również w postaci specjalnego menu dla dzieci w kształcie tabletu.
Restauracja była wielokrotnie nagradzana i doceniana zarówno przez gości, jak i ekspertów kulinarnych. Była rekomendowana m.in. na łamach Gault&Millau Polska, powszechnie znanego jako Żółty Przewodnik, a także znalazła się w gronie Poland 100 Best Restaurants.
Napisz komentarz
Komentarze