Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
PRZECZYTAJ TAKŻE:
Reklama dotacje rpo
Reklama PCN oświeć mnie
Reklama Powiat Rzeszowski

Halo Jedzonko. Dziś serwujemy Wam szparagi smażone na maśle z sosem serowym🧈🧀

Podziel się
Oceń

Sezon szparagowy jeszcze trwa! Więc koniecznie wypróbujcie taką wersje tego warzywa, które urozmaicone zostało pysznym i prostym sosem.

Taka propozycja przyrządzenia szparagów idealnie sprawdzi się jako wykwintne danie, ale i jako dodatek do obiadu. 

Zachęcamy do odwiedzenia kanału Amelia's crazy kitchen na YouTubie i pozostawienia Subskrypcji. 
 

Składniki, które zostały użyte w filmie: 

5 szparagów

 2 łyżki masła sól 

Sos serowy: 

Półtorej łyżki mąki pszennej 

2 łyżki masła garść mozzarelli 

duża szklanka mleka 

pół łyżeczki ostrej mielonej papryki 

szczypta gałki muszkatołowej 

pół łyżeczki czosnku granulowanego 

Sól, pieprz


Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama