Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
PRZECZYTAJ TAKŻE:
Reklama
Reklama PCN oświeć mnie
Reklama Powiat Rzeszowski

Wiosenna tarta ze szparagami i serem feta

09.06.2023 09:54
Kliknij aby odtworzyć
Drogi użytkowniku! Wykryliśmy, że korzystasz z programu blokującego reklamy w przeglądarce (AdBlock lub inny). Dzięki reklamom oglądasz nasz serwis za darmo. Prosimy, wyłącz ten program i odśwież stronę.
Oto przepis na wyśmienite śniadanie, obiad lub kolację. Wytrawna tarta ze szparagami i serem feta to danie, które smakuje wyśmienicie zarówno na zimno jak i na ciepło. Musisz koniecznie wypróbować tarte na słono 💚 #tarta #tartanasłono #szparagi #obiad #sniadanie #kolacja Składniki na kruche ciasto: 180 g mąki 100 g masła 1 jajko 1 łyżka jogurtu naturalnego szczypta soli Składniki na słoną masę: ok 180 g szparag 130 g sera feta 2 jaja 20 g szczypioru 30 g mąki Przyprawy: lubczyk, oregano, ostra papryka, sól, pieprz INSTAGRAM: instagram.com/amelka_kk e-mail: [email protected]
Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama